Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-17757222726

WhatsApp : +8617757222726

Free call

Κεντρικός ανοίγοντας τύπος ανελκυστήρων παρατήρησης γυαλιού MRL τετραγωνικός με το σύστημα ελέγχου του Φούτζι

Ποσότητα παραγγελίας min : 2 Μονάδα Τιμή : USD 14000-18000 PER UNITS
Συσκευασία λεπτομέρειες : Ξύλινη περίπτωση, πλαστικό Χρόνος παράδοσης : 25-30 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής : L/C, T/T, Western Union, D/P Δυνατότητα προσφοράς : 1000 μονάδες ανά μήνα
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα Μάρκα: FUJI
Πιστοποίηση: CE, Test Report ,ISO9001 Αριθμό μοντέλου: TQH

Λεπτομερής ενημέρωση

Καμπίνα: Τετραγωνικό γυαλί Πάτωμα: PVC, μάρμαρο
Χρήση: Λεωφόρος αγορών, θέση άποψης Διεθνές πρότυπο: EN81
Κώδικας HS: 842810 Υλικό πορτών ανελκυστήρων: HSS, γυαλί
Ανοίγοντας τύπος: Άνοιγμα Κέντρου Σύστημα ελέγχου: ΦΟΎΤΖΙ
κίνηση: ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟ ΡΕΎΜΑ VVVF Ικανότητα: 450kg-2000kg
Υψηλό φως:

Τετραγωνικός ανελκυστήρας παρατήρησης γυαλιού

,

Ανελκυστήρας παρατήρησης MRL

,

Ανελκυστήρας παρατήρησης τύπων κεντρικού ανοίγματος

Περιγραφή προϊόντων

Ποιοτική ανταγωνιστική τιμή ύψους ανελκυστήρων Obeservation καμπινών γυαλιού MRL τετραγωνική

 

 

FAQ

Πώς η εγκατάσταση και η συντήρηση ανελκυστήρων;
Πρώτο βήμα: . Οι τοπικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν ότι η εργασία με τα παρεχόμενα εγχειρίδιά μας και η τεχνολογία υποστηρίζουν.

Δεύτερο βήμα: Μπορείτε να ζητήσετε από τους τοπικό επαγγελματικό μηχανικούς ή τον τεχνικό ανελκυστήρων για να εγκαταστήσετε τους ανελκυστήρες για σε, ο οποίος είστε η μακροπρόθεσμη λύση.

Τρίτο βήμα: Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους μηχανικούς μας για να πάτε στην περιοχή σας να κάνετε την εργασία αλλά το κόστος θα είναι πολύ υψηλότερο και η εργασία συντήρησης θα δοθεί ακόμα στους τοπικούς ανθρώπους για το χρόνο ανάπαυλας μετά από την εγκατάσταση. Θυμηθείτε ότι η εγκατάσταση είναι η σημαντικότερη. Ακόμα κι αν η ποιότητα ανελκυστήρων είναι αρκετά υψηλή, αλλά η εγκατάσταση είναι κακή, κατόπιν ο ανελκυστήρας θα τρέξει με πολλά προβλήματα.

 

Υποστήριξη εγκατάστασης:

1. Υποστήριξη εγγράφων: Τα πλήρη έγγραφα συμπεριλαμβανομένου του εγχειριδίου εγκατάστασης θα παραδοθούν μαζί με τον ανελκυστήρα στο εμπορευματοκιβώτιο.

2. Τεχνική υποστήριξη: Η μακρινή τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, whatsapp, skype και κ.λπ. Εάν είναι απαραίτητο, ένα techincian θα σταλεί για να σας βοηθήσει στον τόπο του έργου

3. Τα ανταλλακτικά υποστηρίζουν: Θα σας παράσχουμε τα ελεύθερα ανταλλακτικά που παραδίδονται μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο.

4. Υποστήριξη συντήρησης: Εάν οποιαδήποτε μέρη παίρνουν χαλασμένα λόγω του ποιοτικού ζητήματος μέσα σε 12 μήνες μετά από την ημερομηνία B/L. Θα στείλουμε τη νέα αντικατάσταση μόλις επιβεβαιωθεί.

 

Λειτουργία Optionai λειτουργίας έκτακτης ανάγκης
  Ισοπέδωση όταν διακοπή ρεύματος ln η κανονική διακοπή ρεύματος, η φορολογήσιμη μπαταρία παρέχει τη δύναμη ανελκυστήρων. Ο ανελκυστήρας οδηγεί στην κοντινότερη προσγείωση.
Λειτουργία ταξιδιού
  Κατά της ενόχλησης Στο ελαφρύ φορτίο ανελκυστήρων, όταν εμφανίζονται τρεις περισσότερες εντολές, προκειμένου να αποφευχθεί ο περιττός χώρος στάθμευσης, όλη η καταχωρημένη κλήση μέσα το αυτοκίνητο θα ακυρωθεί.
Ανοίξτε την πόρτα εκ των προτέρων όταν ο ανελκυστήρας επιβραδύνεται και εισάγεται στην ανοικτή ζώνη πορτών, ανοίγει αυτόματα την πόρτα για να ενισχύσει την αποδοτικότητα ταξιδιού.
Άμεσος χώρος στάθμευσης Συμφωνεί εντελώς με την αρχή απόστασης χωρίς το σύρσιμο στην ισοπέδωση. Ενισχύει πολύ την αποδοτικότητα ταξιδιού.
Λειτουργία ελέγχου ομάδας Όταν τρεις ή περισσότερες ίδιες πρότυπες ομάδες ανελκυστήρων ελέγχονται σε λειτουργία, η ομάδα ανελκυστήρων μπορεί αυτόματα να επιλέξει την πιό πολύ approprate απάντηση. Αποφεύγει τον επαναλαμβανόμενο χώρο στάθμευσης ανελκυστήρων, μειώνει τους επιβάτες που περιμένουν το χρόνο και αυξάνει την αποδοτικότητα ταξιδιού.
Διπλός έλεγχος Δύο σύνολα ίδιων πρότυπων ανελκυστήρων μπορούν ομόφωνα να αποκριθούν το καλώντας σήμα μέσω της αποστολής υπολογιστών. Κατά αυτόν τον τρόπο, μειώνει το χρόνο αναμονής των επιβατών στο μέγιστο βαθμό και ενισχύει το effciency ταξιδιού επίσης.
Μέγιστη υπηρεσία -καθήκοντος Μέσα στον προετοιμασμένο χρόνο -καθήκοντος η ανοδική μεταφορά από το σπίτι που προσγειώνεται είναι εξαιρετικά πολυάσχολη. Οι ανελκυστήρες αποστέλλονται συνεχώς στο σπίτι που προσγειώνεται προκειμένου να ικανοποιήσει η μέγιστη υπηρεσία -καθήκοντος.
Εκτός υπηρεσίας μέγιστη υπηρεσία Μέσα προετοιμασμένο off-duty eod, οι ανελκυστήρες αποστέλλονται συνεχώς στο τελευταίο όροφο προκειμένου να ικανοποιήσει η εκτός υπηρεσίας μέγιστη υπηρεσία.
Ανοικτό χρονικό να επεκταθεί πορτών Το ειδικό κουμπί Τύπου στο αυτοκίνητο, η πόρτα ανελκυστήρων κρατά την ανοικτή για ορισμένα χρονική περίοδο.
Ανθρώπου-μηχανής διεπαφή
  Αναγγέλλων φωνής Όταν ο ανελκυστήρας φθάνει κανονικά, ο αναγγέλλων φωνής ενημερώνει τους επιβάτες για τη σχετική πληροφορία.
Βοηθητικό κιβώτιο λειτουργίας αυτοκινήτων Χρησιμοποιείται στους μεγάλους ανελκυστήρες βάρους φόρτωσης ή τους ανελκυστήρες με τους συσσωρευμένους επιβάτες έτσι ώστε όλο και περισσότεροι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο.
Κιβώτιο λειτουργίας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Είναι κατάλληλο για τους επιβάτες αναπηρικών καρεκλών και εκείνους που έχουν τα προβλήματα όρασης.

 

Ευφυής καλώντας υπηρεσία Η κλήση εντολής ή ανελκυστήρας-τρόπων αυτοκινήτων μπορεί να κλειδωθεί ή να συνδεθεί μέσω της ειδικής ευφυούς εισαγωγής.
Λειτουργία ελέγχου καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος Όλες (οι μερικές) αποβάσεις μπορούν μόνο να εισαγάγουν τις εντολές αυτοκινήτων μέσω της κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος μετά από την έγκριση.
Λειτουργία οργάνων ελέγχου
  Μακρινό όργανο ελέγχου Το μεγάλης απόστασης όργανο ελέγχου και ο έλεγχος ανελκυστήρων μπορούν να εκπληρωθούν μέσω του διαποδιαμορφωτή και του τηλεφώνου. Είναι κατάλληλο για τα εργοστάσια και οι μονάδες υπηρεσιών σε έγκαιρο ξέρουν τους όρους ταξιδιού κάθε ανελκυστήρα και λαμβάνουν αμέσως τα αντίστοιχα μέτρα.
Τηλεχειρισμός Ο ανελκυστήρας μπορεί να έχει το ανεξάρτητο ταξίδι σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις μέσω της οθόνης οργάνων ελέγχου λειτουργίας (προαιρετικής).
Λειτουργία καμερών στο αυτοκίνητο Η κάμερα εγκαθίσταται στο αυτοκίνητο για να ελέγξει τους όρους αυτοκινήτων.

 

Κεντρικός ανοίγοντας τύπος ανελκυστήρων παρατήρησης γυαλιού MRL τετραγωνικός με το σύστημα ελέγχου του Φούτζι 0                        Κεντρικός ανοίγοντας τύπος ανελκυστήρων παρατήρησης γυαλιού MRL τετραγωνικός με το σύστημα ελέγχου του Φούτζι 1

  Ανελκυστήρας παρατήρησης Ανελκυστήρας παρατήρησης
  προαιρετικός προαιρετικός
Κάλυψη αυτοκινήτων Ψημένος χάλυβας σμάλτων, κάτω από το κατώτατο σημείο της κάλυψης κάτω από το λαμπτήρα Ψημένος χάλυβας σμάλτων, ανάβοντας διακόσμηση
Τοίχος παρατήρησης 6+6 τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί ασφάλειας (3PCS) 6+6 τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί ασφάλειας (3PCS)
Ανώτατο όριο διακοσμήσεων Ψημένο πλαίσιο χάλυβα σμάλτων, ακρυλική σχηματισμένη αψίδα τοπ επιτροπή, ακρυλική διακόσμηση φωτισμού Ψημένος χάλυβας σμάλτων, ακρυλική διακόσμηση φωτισμού
Τοίχος αυτοκινήτων Hairline ανοξείδωτο Hairline ανοξείδωτο
Κιγκλίδωμα Διπλός σωλήνας ανοξείδωτου Διπλό tude ανοξείδωτου
Πάτωμα PVC PVC

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

+8617757222726
17757222726
0086-17757222726