Αρχική Σελίδα

FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ακρίβεια του Φούτζι είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ο κόσμος εισαγωγών προώθησε την τεχνολογία ελέγχου αυτοματοποίησης ανελκυστήρων και ενσωματώνει την Ε&Α ανελκυστήρων, την κατασκευή, τις πωλήσεις, την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες συντήρησης. Μετά από το επιχειρηματικό πνεύμα «της προσπάθειας για την τελειότητα και την τελειότητα», που παίρνει τους πελάτες ως εστίαση της προσοχής, που παίρνει τη ικανοποίηση πελατών ως επίπεδο αξιολόγησης των προϊόντων και των υπηρεσιών, η επιχείρηση είναι αποφασισμένη να παρέχει τα αξιόπιστα και διαφοροποιημένα προϊόντα για ολόκληρο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τον ανελκυστήρα μεγάλων επιβατών, τον κατοικημένο ανελκυστήρα, τον ιατρικό ανελκυστήρα, τον ανελκυστήρα φορτίου, τον ανελκυστήρα επίσκεψης, τον ανελκυστήρα βιλών, την κυλιόμενη σκάλα, το αυτόματο πεζοδρόμιο, τον ανόργανο ανελκυστήρα δωματίων, τον υδραυλικό ανελκυστήρα και άλλα προϊόντα ανελκυστήρων. Αυτή τη στιγμή, ο ανελκυστήρας του Φούτζι Seiko έχει αναπτύξει περισσότερες από 20 σειρές και περισσότερες από 50 προδιαγραφές των ανελκυστήρων, και έχει φθάσει στο εσωτερικό και διεθνές προηγμένο επίπεδο, και έχει τα πλεονεκτήματα της πράσινης εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και το εκτιμημένο φορτίο μεταξύ των εσωτερικών λόρδων.

 

Η τεχνολογία ανελκυστήρων του Φούτζι θα αναπτυχθεί προς την ενέργεια - αποταμίευση, λιγότερη ρύπανση, χαμηλού θορύβου, μακράς διαρκείας, πράσινος ανελκυστήρας. Εφαρμόζουμε την τεχνολογία ΤΠ στον τομέα του περιβάλλοντος και την ενέργεια στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες με έναν ολικό τρόπο. Στον τομέα των ενσωματωμένων χτίζοντας υπηρεσιών διαχείρησης, είμαστε δεσμευμένοι στη χρησιμοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για να εξυπηρετήσουμε τη αστική ανάπτυξη.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. ακρίβειας του Φούτζι, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1967, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και εκτίμησε το φορτίο μεταξύ των εσωτερικών λόρδων.

FUJI PRECISION CO.,LTD FUJI PRECISION CO.,LTD FUJI PRECISION CO.,LTD FUJI PRECISION CO.,LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Φούτζι

Αριθμός Υπαλλήλων : 1800~2000

Ετήσιες πωλήσεις : 900,000,000-1,000,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1967

Εξαγωγή pc : 60% - 70%