Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-17757222726

WhatsApp : +8617757222726

Free call
ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΎΤΖΙ 

 • ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD
 • ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD
 • ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD
 • ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD
 • ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Φούτζι Αριθμός Υπαλλήλων: 1800~2000
Ετήσιες πωλήσεις: 900,000,000-1,000,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 1967
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

 

Η Fuji είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής που εισάγει παγκόσμια προηγμένη τεχνολογία ελέγχου αυτοματισμού ανελκυστήρων και ενσωματώνει υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων, εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων.Ακολουθώντας το πνεύμα της επιχείρησης της "προσπάθειας για την αριστεία και την αριστεία", λαμβάνοντας τους πελάτες στο επίκεντρο της προσοχής, λαμβάνοντας την ικανοποίηση των πελατών ως το πρότυπο αξιολόγησης των προϊόντων και των υπηρεσιών,Η εταιρεία είναι αποφασισμένη να παρέχει αξιόπιστα και ποικίλα προϊόντα για όλο τον κόσμο..

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ανελκυστήρα επιβατών υψηλής ταχύτητας, ανελκυστήρα κατοικιών, ιατρικό ανελκυστήρα, ανελκυστήρα φορτίου, ανελκυστήρα περιήγησης, ανελκυστήρα βίλας, κυλιόμενη σκάλα, αυτόματο πεζοδρόμιο,ανόργανος ανελκυστήρας δωματίουΣήμερα, η Fuji Elevator έχει αναπτύξει περισσότερες από 20 σειρές και περισσότερες από 50 προδιαγραφές ανελκυστήρων,και έχει φτάσει το εγχώριο και διεθνές προηγμένο επίπεδοΕίναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και το μεγαλύτερο ονομαστικό φορτίο μεταξύ των εγχώριων ομολόγων.

 

Η τεχνολογία του ανελκυστήρα Fuji θα αναπτυχθεί προς εξοικονόμηση ενέργειας, λιγότερη ρύπανση, χαμηλό θόρυβο, μακρά ζωή, πράσινο ανελκυστήρα.Εφαρμόζουμε την τεχνολογία πληροφορικής στον τομέα του περιβάλλοντος και της ενέργειας σε ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες με ολοκληρωμένο τρόποΣτον τομέα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία για την υπηρεσία της αστικής ανάπτυξης.

Ιστορία

Ελκυστήρας Zhejiang FujiCo.,LtdΗ ΕΤΠ ιδρύθηκε το 1967, η οποίαείναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και το μεγαλύτερο ονομαστικό φορτίο μεταξύ των εγχώριων ομολόγων.

Υπηρεσία

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

 

Σε κανονική χρήση, ο προμηθευτής εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων για 12 μήνες δωρεάν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα μέρη χαλασμένα λόγω των προβλημάτων ποιότητας των προϊόντων παρά τους ανθρώπινους παράγοντες θα αντικατασταθούν από μας δωρεάν. Μετά από τη λήξη της ελεύθερης εξουσιοδότησης, η επιχείρηση μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις πληρωμένες υπηρεσίες εξουσιοδότησης.

 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες:

Κατάρτιση: Ελεύθερη κατάρτιση για τους χρήστες.

 

Άλλες υπηρεσίες:

Είμαστε αρμόδιοι για την εγκατάσταση, την ανάθεση και τη λειτουργία ολόκληρης της μηχανής στο εργοτάξιο οικοδομής σας. Συγχρόνως, εγγυώμαστε ότι τα χαλασμένα ή ελαττωματικά μέρη των αγαθών μπορούν να επισκευαστούν εύκολα και να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, της ανάθεσης και της λειτουργίας με τα έξοδά μας.

Θα παράσχουμε τις ολικές pre-sale, -πώλησης και μεταπώλησης τεχνικές υπηρεσίες για τον εξοπλισμό, και τα ποιοτικά προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Θα στείλουμε τους ανθρώπους για να παρέχουμε τις επιτόπιες υπηρεσίες δωρεάν, και να στείλουμε τους τεχνικούς για να πάρουμε τη δαπάνη της επιτόπιας καθοδήγησης.

Η ομάδα μας

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Major Projects

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0  Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2  Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ 

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5  Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7  Κίνα ZHEJIANG FUJI ELEVATOR CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

+8617757222726
17757222726
0086-17757222726