Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13371881261

WhatsApp : +8613371881261

Free call
FUJI PRECISION CO.,LTD

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΎΤΖΙ 

  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Φούτζι Αριθμός Υπαλλήλων: 1800~2000
Ετήσιες πωλήσεις: 900,000,000-1,000,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 1967
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ακρίβεια του Φούτζι είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ο κόσμος εισαγωγών προώθησε την τεχνολογία ελέγχου αυτοματοποίησης ανελκυστήρων και ενσωματώνει την Ε&Α ανελκυστήρων, την κατασκευή, τις πωλήσεις, την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες συντήρησης. Μετά από το επιχειρηματικό πνεύμα «της προσπάθειας για την τελειότητα και την τελειότητα», που παίρνει τους πελάτες ως εστίαση της προσοχής, που παίρνει τη ικανοποίηση πελατών ως επίπεδο αξιολόγησης των προϊόντων και των υπηρεσιών, η επιχείρηση είναι αποφασισμένη να παρέχει τα αξιόπιστα και διαφοροποιημένα προϊόντα για ολόκληρο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τον ανελκυστήρα μεγάλων επιβατών, τον κατοικημένο ανελκυστήρα, τον ιατρικό ανελκυστήρα, τον ανελκυστήρα φορτίου, τον ανελκυστήρα επίσκεψης, τον ανελκυστήρα βιλών, την κυλιόμενη σκάλα, το αυτόματο πεζοδρόμιο, τον ανόργανο ανελκυστήρα δωματίων, τον υδραυλικό ανελκυστήρα και άλλα προϊόντα ανελκυστήρων. Αυτή τη στιγμή, ο ανελκυστήρας του Φούτζι Seiko έχει αναπτύξει περισσότερες από 20 σειρές και περισσότερες από 50 προδιαγραφές των ανελκυστήρων, και έχει φθάσει στο εσωτερικό και διεθνές προηγμένο επίπεδο, και έχει τα πλεονεκτήματα της πράσινης εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και το εκτιμημένο φορτίο μεταξύ των εσωτερικών λόρδων.

 

Η τεχνολογία ανελκυστήρων του Φούτζι θα αναπτυχθεί προς την ενέργεια - αποταμίευση, λιγότερη ρύπανση, χαμηλού θορύβου, μακράς διαρκείας, πράσινος ανελκυστήρας. Εφαρμόζουμε την τεχνολογία ΤΠ στον τομέα του περιβάλλοντος και την ενέργεια στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες με έναν ολικό τρόπο. Στον τομέα των ενσωματωμένων χτίζοντας υπηρεσιών διαχείρησης, είμαστε δεσμευμένοι στη χρησιμοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για να εξυπηρετήσουμε τη αστική ανάπτυξη.

Ιστορία

Η Co. ακρίβειας του Φούτζι, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1967, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων με το μεγαλύτερο προϊόν και εκτίμησε το φορτίο μεταξύ των εσωτερικών λόρδων.

Υπηρεσία

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

 

Σε κανονική χρήση, ο προμηθευτής εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων για 12 μήνες δωρεάν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα μέρη χαλασμένα λόγω των προβλημάτων ποιότητας των προϊόντων παρά τους ανθρώπινους παράγοντες θα αντικατασταθούν από μας δωρεάν. Μετά από τη λήξη της ελεύθερης εξουσιοδότησης, η επιχείρηση μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις πληρωμένες υπηρεσίες εξουσιοδότησης.

 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες:

Κατάρτιση: Ελεύθερη κατάρτιση για τους χρήστες.

 

Άλλες υπηρεσίες:

Είμαστε αρμόδιοι για την εγκατάσταση, την ανάθεση και τη λειτουργία ολόκληρης της μηχανής στο εργοτάξιο οικοδομής σας. Συγχρόνως, εγγυώμαστε ότι τα χαλασμένα ή ελαττωματικά μέρη των αγαθών μπορούν να επισκευαστούν εύκολα και να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, της ανάθεσης και της λειτουργίας με τα έξοδά μας.

Θα παράσχουμε τις ολικές pre-sale, -πώλησης και μεταπώλησης τεχνικές υπηρεσίες για τον εξοπλισμό, και τα ποιοτικά προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Θα στείλουμε τους ανθρώπους για να παρέχουμε τις επιτόπιες υπηρεσίες δωρεάν, και να στείλουμε τους τεχνικούς για να πάρουμε τη δαπάνη της επιτόπιας καθοδήγησης.

Η ομάδα μας

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Major Projects

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0  Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2  Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ 

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5  Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7  Κίνα FUJI PRECISION CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

+8613371881261
0086-13371881261